Polakweg 17, 2288 GG, NL
085 130 1671
Info@rijopleidingstip.nl

Autorijbewijs

Rijlespakketten

Met een rijles pakket haal je voordeliger je rijbewijs. Bij het afnemen van een pakket, ontvang je de proefles gratis!
Na de proefles wordt er met je rij instructeur besproken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt. Op basis daarvan kies je één van de onderstaande rijlespakketten.

PAKKET 1

€1050,-

 • 20 Rijlessen
 • CBR praktijk examen
 • Autogebruik tijdens Examen €50
 • Studenten €50 korting
Meer Info

PAKKET 2

€1430,-

 • 30 Rijlessen
 • CBR praktijk examen
 • Autogebruik tijdens Examen €50
 • Studenten €50 korting
Meer Info

PAKKET 3 Automaat

€1150,-

 • 20 Rijlessen
 • CBR praktijk examen
 • Autogebruik tijdens Examen €50
 • Studenten €50 korting
Meer Info

Losse les

€45,-

 • Rijlessen van 50 minuten
 • Examen kosten €240,-
 • Auto gebruik tijdens examen €50,-
Meer Info

Autorijbewijs (B)

Wil jij graag snel je rijbewijs halen? Dan ben je bij Rijopleiding Stip aan het juiste adres. Een rijbewijs halen geeft ontzettend veel vrijheid, je kan gaan en staan waar jij wilt.
Onze Rijschool geeft rijlessen tegen scherpe prijzen met goede kwaliteit en een hoge slagingspercentage.

Autorijlessen

De rijlessen voor jouw autorijbewijs zijn van een hoge kwaliteit. Je rijdt telkens met dezelfde rijinstructeur zodat je een vertrouwd gevoel hebt en snel progressie kan boeken. De rijinstructeur weet precies wat je nog moet leren en wat je al kan. Om het makkelijk te maken rijdt je ook elke rijles in dezelfde lesauto. Zo hoef je niet elke keer te wennen aan een andere auto.

Je eerste autorijles

Bij rijopleiding stip kan je al beginnen met je eerste rijles als je 16,5 jaar oud bent. Door vroeg te beginnen kan je ook vroeg je rijbewijs halen. Je mag vanaf 17 jaar namelijk al afrijden bij het CBR en dus kan je op 17-jarige leeftijd je autorijbewijs halen.

Tijdens je eerste autorijles ga je de openbare weg op. Dat betekent dat je veelal informatie en aanwijzingen krijgt van de rij-instructeur. Op een leeg terrein, zoals een parkeerplaats, mag je vervolgens wat gaan oefenen met schakelen en de koppeling op laten komen. In feite ga je alvast een klein stukje rijden zonder dat er zich verkeer om je heen bevindt. Zodra dit goed gaat ga je de openbare weg op. De gediplomeerde rij-instructeur is oplettend en zal je helpen indien nodig is. Zowel jij als hij heeft pedalen en kan dus altijd tijdig ingrijpen.

Theorie autorijbewijs

Voor het halen van je rijbewijs heb je een praktijkexamen maar ook een theorie examen. Tijdens het theorie examen beantwoord je vragen over verkeerssituaties die zich kunnen voordoen. Je krijgt hierbij een aantal foto’s te zien van deze verkeerssituaties en je geeft antwoord uit meerkeuze opties.
Je kan jouw theorie voor je autorijbewijs zelfstandig thuis leren maar voor de meeste is het makkelijker om je theorie examen succesvol af te ronden wanneer je onze klassikale theorie opleiding volgt. Dit kan elke zondag.

Praktijkexamen

Zodra je jouw theorie examen succesvol hebt afgerond en je tijdens lessen hebt aangetoont dat je voldoende rijvaardigheid hebt opgebouwd hebt, dan ben je klaar voor het praktijkexamen. Dit loopt altijd via het CBR. Voor het behalen van jouw rijbewijs dien je de minimale leeftijd van 17 jaar te hebben bereikt. Tijdens het praktijkexamen rijdt je met de examinator van het CBR en jouw rijinstructeur een rondje door de omgeving. Het gehele rijexamen duurt zo’n 55 minuten waarvan je 35 minuten daadwerkelijk aan het rijden bent.

Begin vandaag nog met uw Autorijbewijs

Inschrijven rijles
GRATIS proefles t.w.v. €30,- bij afname van een rijlespakket.
Schijf je via onderstaand formulier in voor rijles en begin nog deze week met het behalen van je rijbewijs!

  ×