Polakweg 17, 2288 GG, NL
085 130 1671
Info@rijopleidingstip.nl

Bromfietsrijbewijs

Ben je het fietsen zat? Wil je graag op pad met een scooter of een bromfiets? Voor het halen van je bromfiets rijbewijs ben je bij ons aan het juiste adres.Wij bieden rijlessen aan van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Je kan beginnen met lessen wanneer het jou uitkomt. Je rijdt altijd met dezelfde instructeur en hetzelfde voertuig. Aan het eind van de les worden je vorderingen genoteerd op de instructie kaart. Heb je het erg druk? Geen probleem, bij ons heb je de mogelijkheid om in de avond of in het weekend te lessen. En ben je helemaal klaar voor het examen, dan plannen wij je examen online in bij het CBR. Dat scheelt weer tijd!

PAKKET 1

€350,-

 • 4 Bromfiets lessen
 • Inclusief CBR examen
 • Scooter gebruik tijdens examen €50,-
Meer Info

PAKKET 2

€420,-

 • 6 Bromfiets lessen
 • Inclusief CBR examen
 • Scooter gebruik tijdens examen €50,-
Meer Info

LOSSE LES

€40,-

 • Rijles van 50 minuten
 • CBR Examen € 230
Meer Info

Herexamen

€350,-

 • 2 Bromfiets lessen
 • Inclusief CBR examen
Meer Info

Bromfietsrijbewijs

Met een goed opgeleide rijinstructeur haal jij snel jouw bromfietsrijbewijs bij Rijopleiding Stip in Rijswijk en Rotterdam. Wij helpen je om snel en op een veilige manier jouw bromfietsrijbewijs te halen. Maak vandaag nog een afspraak.

Hoe oud moet je zijn om je bromfietsrijbewijs te halen?

Vanaf 16 jaar mag je je bromfietsrijbewijs halen. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je eerste jouw theorie- examen voor bromfietsen hebt behaald daarna kan je beginnen met je bromfiets rijlessen. De kosten hiervoor bedragen in 2020 €34,50

Eerst jouw theorie-examen, dan jouw bromfiets rijlessen

Het behalen van jouw bromfietsrijbewijs begint met het halen van jouw theorie-examen. Dit doe je bij het CBR. Je kan thuis studeren voor jouw theorie-examen en het examen afleggen bij het CBR. De kosten hiervoor bedragen in 2020 34,50 euro.

Voor het behalen van jouw rijbewijs voor de bromfiets heb je geen gezondheidsverklaring nodig.

Hoeveel rijlessen heb je nodig voor jouw bromfietsrijbewijs?

Het niveau van iedereen verschilt wanneer ze beginnen met het rijden op een bromfiets of scooter. Dit bepaalt ook hoeveel rijlessen er nodig zijn om jouw bromfietsrijbewijs te halen. Gelukkig werk je bij Rijopleiding Stip in Rijswijk altijd met dezelfde bromfiets en dezelfde rijinstructeur. Deze kan jouw voortgang goed bijhouden. Hiervoor werken we met een instructiekaart waarop aan het einde van de rijles de vorderingen worden genoteerd.

Bromfiets rijlessen in het weekend of ‘s avonds

Wij snappen dat je het druk hebt. Daarom kan je bij ons bromfiets rijlessen volgen buiten de traditionele werktijden. In het weekend en in de avonduren staan wij ook voor je klaar om je bij te scholen over het rijden op een bromfiets.

Kosten bromfietsrijbewijs

Het aantal rijlessen dat nodig is om examen te doen voor het bromfietsrijbewijs verschilt per student. De rijinstructeur kan al snel inschatten om hoeveel rijlessen het gaat zodat je weet waar je aan toe bent.

       • Losse bromfiets rijles van 50 minuten € 30,00
       • Herexamen bromfiets rijbewijs € 185,00

Daarnaast bieden wij een complete bromfietsrijopleiding aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Deze bromfietsrijopleiding kan je gerust in delen betalen.

Het bromfietsexamen

Zodra je er klaar voor bent plannen we een bromfietsexamen in bij het CBR. Na afronding van dit examen kan jij je bromfietsrijbewijs ophalen en ben je gerechtigd om met jouw bromfiets of scooter de openbare weg op te gaan.

Spanning is heel normaal

Het komt regelmatig voor dat mensen het spannend vinden om te beginnen aan hun bromfietsrijbewijs of voor het examen. Het is dan ook heel normaal dat je een beetje nerveus bent. Dit zorgt ervoor dat je zintuigen op scherp staan en dat komt jouw rijexamen eigenlijk alleen maar ten goede. Onze rijinstructeur zal je tijdens de rijlessen goed begeleiden en tevens werken aan het vergroten van jouw zelfvertrouwen op de bromfiets. Hier heb je veel profijt van tijdens het rijexamen dat je bij het CBR aflegt en dat zien we dan ook terug in het slagingspercentage van onze bromfietsrijopleiding.

Begin vandaag nog met uw Bromfietsrijbewijs!

  ×