Polakweg 17, 2288 GG, NL
085 130 1671
Info@rijopleidingstip.nl

Spoedcursus

Spoedopleiding

Haal super snel je autorijbewijs met de spoedcursus van Stip Rijopleiding.
Alle pakketen zijn incl herexamen dus een extra garantie dat je ook daadwerkelijk je  rijbewijs zal halen.

Pakket 1

€1850,-

10 of 14 daags cursus

  • 40 rijlessen van 50 minuten
  • Incl Praktijk examen
Meer Info
Pakket 2

€2050,-

10 of 14 daags cursus

  • 50 rijlessen van 50 minuten
  • Incl Praktijk examen
Meer Info

Haal je rijbewijs in 10 dagen!

Met spoed je rijbewijs halen? Dat kan bij Rijopleiding stip al in 10 dagen. Een snelcursus voor je rijbewijs is ideaal als je snel en effectief je rijbewijs wilt halen.Bij ons heb je ook het voordeel dat wij goed staan aangeschreven als het gaat om slagingspercentage bij het CBR.

Hoe werkt een spoedcursus auto?

De eerste stap is dat je je inschrijft voor een gratis proefles*. Geef hierbij aan dat het gaat  om een spoedcursus. Tijdens de gratis proefles kunnen wij samen met jou een inschatting maken welke spoedcursus het beste bij jou past. Je krijgt na afloop van de gratis proefles direct te horen wat voor jou de kosten zijn zodat je niet halverwege je spoedcursus voor verrassingen komt te staan. Op het moment dat jij je inschrijft voor een spoedcursus word direct, samen met jou , een dag uitgekozen waneer je kan beginnen. Afhankelijk van de spoedcursus die je kiest, volg je een aantal uren rijles achter elkaar om de lesstof goed op te nemen en je spoedig klaar te stomen voor het examen. 

Voordelen van een auto spoedcursus

Een spoedcursus is wat duurder dan een reguliere rijopleiding maar doordat je op een zeer intensieve manier rijlessen volgt ben je uiteindelijk wel goedkoper uit dan wanneer je elke week een uurtje rijles hebt.
Je bespaart veel tijd en kan efficiënter je lessen inplannen. Met een normale rijopleiding ben je vaak minimaal 2 a 3 maanden bezig voordat je klaar bent voor het cbr praktijkexamen.
Slagingspercentage van een spoedcursus ligt vaak hoger dan bij een normale rijopleiding, omdat je meerdere rijlessen achter elkaar kan plannen en hierdoor alles sneller begrijpt.

Wat heb ik nodig om te beginnen met de spoedcursus

Zorg dat je, voordat je begint met je spoedcursus, je theoriecertificaat hebt gehaald. De rijlessen mag je natuurlijk volgen zonder theorie certificaat. Maar om aan de spoedcursus deel te nemen zul je moeten beschikken over het theoriecertificaat.
Zorg ook dat je voldoende tijd hebt om rijlessen te volgen. Afhankelijk van de spoedcursus zul je vaak elke dag een aantal uren autorijles hebben.

Begin vandaag nog met uw spoedcursus!

Inschrijven rijles
GRATIS proefles t.w.v. €30,- bij afname van een rijlespakket.
Schijf je via onderstaand formulier in voor rijles en begin nog deze week met het behalen van je rijbewijs!

    ×