Polakweg 17, 2288 GG, NL
085 130 1671
Info@rijopleidingstip.nl

Meer Info

Rijschool in Rijswijk en omgeving

Wanneer u woonachtig bent in Rijswijk en omgeving dan volgt u uw rijlessen bij rijschool Rijopleiding Stip. Wij zijn een volledige rijschool die je helpen om snel en veilig jouw rijbewijs te behalen. Of het nu gaat om een autorijbewijs, motorrijbewijs, bromfietsrijbewijs of een aanhanger-rijbewijs, bij Rijopleiding Stip kunt u terecht.

Een rijschool in Rijswijk maakt jouw examen bij het CBR makkelijker

Jaarlijks helpen onze rijinstructeurs mensen uit Rijswijk, Den Haag, Voorburg en Delft aan hun rijbewijs. Het is niet zonder reden dat mensen kiezen voor onze rijschool, zelfs als die wat verder weg ligt. Rijswijk is een centraal punt tussen deze steden en uiteraard dichtbij het CBR. Dit geeft een voordeel tijdens jouw rijexamen. Je rijdt namelijk bekende routes die je tijdens jouw rijlessen ook hebt gereden. Je weet nu immers waar je op wat moet letten.

Van Rijswijk tot aan Rotterdam

Onze rijschool gevestigd in Rijswijk bedient zelfs een nog breder gebied. Zeker ook dankzij onze theorie-opleiding die elke zondag plaatsvindt in Rotterdam. Hierdoor worden we ook steeds vaker ingezet door mensen uit Rotterdam, Naaldwijk en andere plaatsen uit het Westland. Ook voor hen geldt dat bekend worden met de omgeving in Rijswijk hen helpt tijdens het daadwerkelijke rijexamen.

De verschillen tussen rijscholen zijn groot

Het makkelijkste is natuurlijk om een rijschool te kiezen die zich dicht bij jouw huis bevindt. Echter zijn er grote verschillen tussen de rijscholen. Dit hoeft niet eens te zijn dat de rijschool van een lagere of hogere kwaliteit is. Het gaat vooral om de manier van kennis overdragen tijdens de rijlessen. Je moet een klik hebben met een rijinstructeur om te leren van deze persoon. Wanneer je een klik hebt met de rijinstructeur van een rijschool dan zal je zien dat je veel sneller mag afrijden voor jouw rijbewijs.

De rijschool die tijd voor je neemt in Rijswijk

Gelukkig kan je bij rijschool Rijopleiding Stip vertrouwen op jarenlange ervaring. Wij besteden tijd en aandacht aan het volgen van autorijlessen maar ook aan de psychologische aspecten van autorijden. Soms is net even wat meer geduld nodig en dat geven wij met alle liefde. Voor ons is het belangrijk dat jij vol zelfvertrouwen achter het stuur van jouw auto plaatsneemt. Ook dadelijk wanneer je met je rijbewijs op zak alleen in de auto zit. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan het comfortabel worden met jezelf achter het stuur van een auto.

Afrijden doe je bij het CBR in Rijswijk

Voor alle omliggende steden rondom Rijswijk geldt dat je je rijexamen doet bij het CBR in Rijswijk. Vaak rijdt je dan ook een rondje in de buurt van het CBR en dat betekent dat je in Rijswijk blijft. Het geeft meer rust en zelfvertrouwen wanneer je de omgeving kent waar je rijdt. Dat biedt voordelen. Ook wanneer je woont in Voorburg, Delft, Naaldwijk, Den Haag of zelfs Rotterdam. Het is dan ook verstandig om je rijlessen te doen in Rijswijk zodat je niet alleen leert autorijden maar ook een voordeel hebt omdat je langzaam de buurt al hebt leren kennen.

×